divendres, 3 de gener del 2014

Kim Jong-un va matar el seu tiet amb més d'un centenar de gossos afamats

 Segons explica el diari comunista xinès, Wen Wei Po, Kim Jong-un va fer matar el seu tiet per més d'un centenar de gossos afamats. És important ressaltar que aquesta notícia l'escriu aquest diari i no un altre de tendència capitalista doncs evita l'excusa de trasgiversació.
Doncs així és, a ple segle XXI, un país blindat tant per fora com per dins, dicta la pena de mort a l'estil medieval. La hipocresia d'algunes esquerres que clamen contra els Estats Units per la cadira elèctrica o la injecció letal i no pas contra una dictadura com al de Corea del Nord.
L'oncle del líder nord-coreà Kim Jong-un , executat el mes passat per " traïdor a la pàtria" , va morir devorat amb els seus ajudants per una gossada de més un centenar de gossos de caça, segons informa un diari oficialista xinès amb seu a Hong Kong .
Fins ara només se sap oficialment que Jang Song thaek morir el passat 12 de desembre, segons el Govern nord-coreà . Aquesta nova informació procedeix del diari Wen Wei Po, considerat l'òrgan portaveu a Hong Kong del Partit Comunista de la Xina .
Jang i els seus cinc ajudants més propers van ser llançats a una canilla de 120 gossos que portaven cinc dies sense menjar . L'acte, que es va allargar durant una hora, va ser presidit per Kim Jong-un , el seu germà , Kim Jong Chol , i altres 300 oficials , segons la informació del medi , recollida per la cadena nord-americana NBC .
Després de la sobtada mort de l'anterior mandatari, el pare de Kim, Kim Jong Il , el desembre de 2011, Jang va exercir com a tutor del seu jove nebot fins que va consolidar el seu comandament .
El règim va acusar Jang de formar la seva pròpia facció dins del Partit dels Treballadors , així com de desobeir les ordres del seu nebot. Les autoritats també li vinculaven amb irregularitats i actes de corrupció .
Aquestes acusacions li van costar inicialment a Jang ser apartat de tots els seus càrrecs , inclòs el de vicepresident de la poderosa Comissió de Defensa Nacional . El règim també li havia expulsat de l'òrgan de direcció del Partit dels Treballadors .
Jang estava casat amb la tia materna de Kim Jong-un , Kim Kyong Hui , i era una mena de tutor o mentor del jove líder nord-coreà des que va assumir el poder fa dos anys . La notícia del seu cessament va sorgir arran d'informacions de la Intel·ligència sud-coreana que van ser confirmades ' a posteriori ' per l'agència estatal del Nord .

Font: ElConfidencial 


Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters