dilluns, 20 de maig del 2013

ABDELWAHAB HOUZI FORA DE CATALUNYA #expulsióJA




Abdelwahab Houzi, les forces de seguretat li atribueixen l'haver donat impuls a una mena de «policia religiosa» encarregada d'establir el que, segons els salafistes, ha de ser el comportament d'un bon musulmà. Les dades sobre ell demanades assenyalen que, des del seu punt de vista, la integració en els usos i costums de la societat catalana impedeix viure d'acord amb els preceptes de l'islam, de manera que sol difondre entre els seus fidels missatges d'animadversió a Catalunya i la idea que la religió islàmica està sent atacada per la cultura occidental.

Té una denúncia per polígam i per maltractaments interposada per una de les seves esposes, Aicha López, resident a la localitat alacantina de l'Alfàs del Pi.

Els mitjans de comunicació catalans recollien aquest estiu les declaracions de la dona d'un dels assistents a les reunions que convoca per expandir el salafisme, que explicava com els plantejaments de l'imam s'estenen també a l'àmbit polític en la convicció que no hi ha països ni ideologies, sinó un sol concepte del món que és religiós i que resulta incompatible amb la resta. Cap a mitjans del mes de juliol va recomanar als seus companys que s'aprofitessin dels «independentistes, ja que ells es recolzen en nosaltres per aconseguir vots, però el que no saben és que, quan ens deixin votar, tots votarem als partits islàmics, això ens farà guanyar un alcalde ia partir d'aquí, implantarem l'Islam ».

Al marge de les seves tàctiques d'infiltració, és públicament partidari que les dones, que es mostren submises a l'Islam i els que imparteixen la seva interpretació, portin el burca i els ha recomanat que declarin sempre que se'l posen per voluntat pròpia. La seva tesi és que aquesta peça «no discrimina perquè la dona, per la seva pròpia voluntat, per la seva pròpia llibertat, ha triat aquesta vestimenta i ningú l'obligació».


ABDELWAHAB HOUZI FORA DE CATALUNYA

 #expulsióJA

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters