dimarts, 30 d’abril del 2013

Condemnat un delinqüent comú d'extrema esquerra per agressions contra independentistes


Adrià Rodríguez Carrasco, un delinqüent comú i segur 

que un dels molts elements espanyolistes

que l'Estat utilitza per combatre l'independentisme ja ha

estat condemnat per agredir independentistes a dos 

anys de presó i dues multes de 1500€ i 1800€ per agredir

independentistes l'11 de setembre del 2008.


Seguidament el comunicat  d'Unitat Nacional Catalana sobre els fets.
L'onze de setembre del 2008, 7 membres d'Unitat Nacional Catalana van rebre una agressió covarda per part d'un bloc nombrós de l'extrema esquerra, entre els quals es trobaven Maulets, CAJEI, SEPC etc.
Els militants d'UNCat guardaven el material fet servir a la parada del matí de la Diada, quan aquest grup nombrós se'ls va acostar, des de la nostra militància se'ls va demanar que passessin de llarg ja que UNC tenia intenció de sumar-se a la manifestació al final d'aquesta. Tot i les bones intencions dels militants d'UNCat per evitar tensions i baralles, els del bloc de l'extrema esquerra van contestar amb un "la vostra presència ens molesta" acompanyant aquesta frase d'un cop de puny i pluja d'objectes cap als joves independentistes.
Entre els ferits més greus, un militant veterà de més de 60 anys, conegut al seu poble per ser històric dins de l'independentisme; i també un noi jove, conegut dins del món independentista per col·laborar en diverses associacions, organitzar actes i participant en el Voluntariat Lingüístic. El jove mirava de protegir el seu company dels cops de cadira i de bastó, i va haver de ser evacuat amb ambulància del lloc dels fets després de rebre un fort cop d'ampolla al front que li van provocar talls profunds de 2.3 cm tallant una artèria i múltiples ferides al rostre.
El passat dia 9 d'abril es va celebrar el judici on es va acusar a Adrià Rodríguez Carrasco de ser un dels agressors més actius d'aquell dia i responsable d'haver tirat l'ampolla que va impactar al front del jove independentista.
Durant el judici els independentistes no van dubtar ni un moment a reconèixer l'Adrià Rodríguez Carrasco com autor dels fets, i els testimonis de la part acusada van caure en contradiccions i declaracions poc creïbles o ridícules. Cal destacar però que ells mateixos van reconèixer ser centenars contra una desena de militants d'UNC i que cada any havia passat el mateix, i és que efectivament en altres anys els agredits havien estat les JERC i ERC, les JNC i CiU, Estat Català o, al cap i a la fi, tots els qui no coincideixen amb la seva ideologia o simpaties.
Durant tot el procés Adrià Rodríguez Carrasco i els seus es van dedicar a fer-se les víctimes, a calumniar UNCat, i coaccionar i intimidar els membres de la nostra organització durant festivitats com la Selecció Catalana, festes de Gràcia, Sants i similars i els dies en què la Justícia requeria la presència d'ambdues bandes, fins al punt d'escriure amenaces a la façana dels independentistes.
Aquest 29 d'abril del 2013, Adrià Rodríguez Carrasco amb antecedents penals no computables relacionats amb delinqüència, ha estat condemnat a 2 anys de presó i a pagar multes de 1800€ i 1500€ més interessos i costos processals.
Des d'Unitat Nacional Catalana volem expressar el nostre suport als militants involucrats en aquest procés i agrair tota l'ajuda rebuda per part de diferents sectors de l'independentisme.
Secretariat Nacional d'UNITAT NACIONAL CATALANA
Ja anava sent hora que aquesta gent que ha sigut d'agredir sempre a grups molt més menors que ells, gent gran de més de 70 anys, nois de 13 anys i dones paguessin  amb el preu de la justícia. Només sou covards!

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters