dijous, 14 de març del 2013

La CUP, ni carn ni peix

Quim Arrufat anuncia una abstenció "incrèdula" a la resolució sobre la consulta
Maria Coll de El Singular Digital 
El portaveu de la CUP al Parlament, Quim Arrufat, ha anunciat aquesta tarda que la Candidatura s’abstindrà en la resolució sobre la consulta sobiranista que demà votarà el ple a petició del PSC, la qual insta el Govern català a dialogar aquest tema amb l’executiu espanyol.

Després que en la declaració sobiranista aprovada pel parlament el passat 23 de gener el partit independentista optés per un “sí crític” – un vot a favor i dues abstencions- , opció que va ser força criticada per alguns dels seus votants, ara la CUP s’ha decidit per una “abstenció incrèdula” ja que la formació desconfia de l’executiu espanyol.

La resolució presentada pel PSC que demà es votarà al ple i que pretén ampliar el nombre de vots a favor de la consulta sobiranista, concretament “insta el Govern de la Generalitat a iniciar un diàleg amb el Govern de l’Estat, per tal de possibilitar la celebració d’una consulta a la ciutadania catalana per decidir sobre el seu futur”.


Les CUP un altre cop jugant a radicals i fent el joc als nostres enemics.

Lenin, del qual no soc justament un deixeble, va escriure un llibre que es deia -La infermetat infantil del "esquerranisme" en el comunisme -. i en el qual criticava als "esquerranistes" que no acceptaven els passos necessaris per arribar al poder que preconitzava Lenin i els bolxevics i que tractaven de reaccionari al mateix Lenin. El tema és molt extens i no em vull allargassar, tant sols dir que les CUP fan el mateix que aquells "esquerranistes": critiquen, ataquen, ells son els únics que tenen la raó, sabotegen als que realment fan una feina eficient, tot per res, tant sols per què els resultats de la seva actuació sols beneficiïn als nostres enemics que en realitat deurien ser els seus.

Avui, un altre cop, han volgut sabotejar una presa de posició del Parlament de Catalunya que serveix per anar tallant ponts amb Espanya, un altre cop s'han arrenglerant amb el PP i Ciutadans.
Els que heu votat CUP millor que un altre cop us ho penseu, si voleu votar Independència voteu ERC o CDC, si voleu seguir votant les CUP penseu que el vostre vot ajudarà a seguir mantenint l'status quo de Catalunya dintre Espanya.

Lenin no anava tant errat, ell sabia que darrera els "esquerranistes" hi havien molts cops els serveis secrets tsaristes que jugaven a dividir el moviment revolucionari tot potenciant a grups teòricament molt radicals, espero que un dia no ens assabentem que l'estat espanyol juga al mateix joc i que els nostres "esquerranistes" no ho son tant.

PS: recordeu el Lerroux d'abans de 1931? qui diria que aquell revolucionari estava a sou del Gobierno Civil de Barcelona oi?, aquell que deia "Alcemos el velo de las novicias y elevémoslas a la categoría de madres" i al final va cabar recolzant a Francisco Franco.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters