dimarts, 19 de febrer del 2013

Una vintena de detinguts en una macrooperació policial contra la banda llatina Black Panthers

Entre els arrestats hi ha els dos líders de l'organització. Els acusen de tràfic de drogues, retenció il·legal i temptativa d'homicidi.
 Les detencions s'han fet a Barcelona, l'Hospitalet, Cornellà i Esplugues
Un dels detinguts, en un pis al carrer Florida de l'Hospitalet / XAVIER BERTRAL
Un dels detinguts, en un pis al carrer Florida de l'Hospitalet / XAVIER BERTRAL
 
Els Mossos d'Esquadra han detingut una vintena de persones vinculades a l'organització Black Panthers en una gran operació contra aquesta banda llatina. Les detencions s'han fet a Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat, Esplugues i Cornellà. La policia també ha fet detencions a Saragossa. L'operació s'ha fet de matinada i continua oberta. En total hi ha 25 detinguts i 23 escorcolls.
Els agents han entrat de nit a casa els joves, entre els quals hi hauria els dos líders de la banda que viuen a l'Hospitalet i Esplugues, i han fet escorcolls. L'objectiu de l'operació era desmantellar per complet el grup, al qual se li imputen diversos delictes, entre els quals associació il·lícita, tràfic de drogues, retenció il·legal o temptativa d'homicidi.
El grup s'havia especialitzat en el tràfic de drogues. Els Black Panthers han anat guanyant presència a Catalunya al costat d'altres bandes llatines com els Latin Kings o els Ñetas.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters