diumenge, 24 de febrer del 2013

La CUP va contractar Método 3 per espiar el pare de l’alcalde de Valls

La CUP de Valls involucrada en la trama d’espionatge polític català per contractar fa 3 anys a la polèmica agència de detectius Mètode 3
 
El Col.lectiu d’Unitat Popular de Valls s’ha vist involucrada en la trama d’informes i espionatges a polítics i personatges rellevants realitzats per la polèmica agència de detectius Método 3. Segons les relacions d’informes realitzats per Método 3 en els darrers anys i publicats en les últimes hores, “Unitat Popular” hauria encarregat l’any 2010 a Mètodo 3 una investigació a Albert Batet i Gabarró, pare de l’alcalde de Valls, Albert Batet i Canadell.
Aquesta redacció ha pogut confirmar, per part de diverses fonts de l’entorn de la CUP, que “Unitat Popular” es correspon al Col.lectiu d’Unitat Popular, i més en concret a la CUP de Valls. La CUP apareix en la relació com un dels 169 informes realitzats per Método 3 i s’ha fet públic després que la relació aparegués a El Triangle i a l’edició digital de El Periódico. Pel que es veu, la CUP de Valls hauria encarregat una investigació sobre Albert Batet Gabarró i hauria escollit justament l’agència de detectius que en les últimes setmanes ha estat motiu de polèmica per l’anomenada trama d’espionatge a Catalunya i que està afectant a gairebé totes les forces polítiques.
Fins ara però la CUP no s’havia vist esquitxada, ni per haver estat investigats per Método 3, ni tampoc per haver encarregat cap informe. En diversos entorns polítics ha causat un gran estupor la involucració de la CUP pel fet d’ haver encarregat un informe d’aquestes característiques. De fet, es dóna la curiositat que en la relació de 169 informes que fins ara ha sortit publicada, la CUP és la única que se cita com a sol.licitant d’una investigació.
D’altra banda, l’informe que disposa la CUP ja té 3 anys d’antiguitat, ja que segons sembla hauria estat encarregat l’any 2010, just un any abans de les eleccions municipals del 2011, en el que podria semblar un intent de la CUP per indagar amb informacions que poguessin afectar a l’alcalde Batet o a la seva família, just abans dels comicis municipals. Sorpren el fet també que hagin passat 3 anys i que la CUP no hagi informat mai de les investigacions que va encarregar a Método 3.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters