divendres, 4 de gener del 2013

Detingut per atracament el Rei... negre

La Policia Nacional ha detingut al 'Rei Baltasar' de la Cavalcada popular de Carabanchel. Es tracta de Gamou Dieng, un senegalès de 25 anys que va arribar a Espanya en piragua. Primer va recalar a Tenerife, fins que va arribar a Madrid, on porta dos anys fent de 'Rei Mag'.

Fonts policials han indicat que Dieng té diversos antecedents per delictes contra la propietat intel·lectual («manter»), però l'arrest més greu es va produir el 11 de desembre, per un presumpte robatori amb violència que instrueix el jutjat número 35 de Madrid. Pel que sembla, va ser detingut per un policia fora de servei que va presenciar com donava una tirada a la bossa d'una dona.

Es troba internat al Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) d'Aluche. Es preveu que sigui expulsat d'Espanya aviat. Li consta un decret d'expulsió en vigor fins al 2014.

L'Associació de Veïns de Carabanchel li mostra el seu suport i sol·licita la seva posada en llibertat, «perquè pugui desfilar també aquest any pels carrers del seu barri» i per això s'han dirigit per escrit a la Delegació del Govern.

 Font: Sirius.cat

Curiosa actitud de l'Associació de Veïns de Carabanchel, donant suport a un lladre que va fotre una estrebada a una dona, segurament veïna de tots ells, en lloc de defensar-la.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters