dimarts, 5 de juny del 2012

Noruega ha prohibit a l'Aràbia Saudita finançar mesquites mentre no permetin construir esglésies al seu país.



El Govern noruec ha fet un pas important a l'hora de defensar la llibertat a Europa davant el totalitarisme islàmic. Jonas Gahr Stor, ministre d'Afers Estrangers, ha afirmat que es rebutjaran les donacions milionàries de l'Aràbia Saudita i diversos empresaris musulmans per finançar la construcció de mesquites a Noruega. 
 
Segons aquest ministre, les comunitats religioses tenen dret a rebre ajuda financera, però el govern noruec, excepcionalment i per raons
lògiques, no dóna suport al finançament islàmic amb centenars de milions de euros. Jonas Gahr Stor apunta que "seria una paradoxa, i antinatural acceptar les fonts de finançament d'un país on no hi ha llibertat  religiosa ".

El ministre també afirma que "l'acceptació d'aquests diners seria un contrasentit ", recordant la prohibició que hi ha al país àrab per la construcció d'esglésies d'altres religions. Jonas Gahr Stor també anuncia que "Noruega portarà l'assumpte davant el Consell d'Europa" on defensarà aquesta decisió basada en la més estricta reciprocitat amb Aràbia Saudita.

Font: http://in.directe.cat/vicenc-marques

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters