dimecres, 9 de maig del 2012

Musulmans salafistes propinen una brutal pallissa a dos alemanys 'antifeixistes' que van acudir a una manifestació per defensar l'islam




BD-Una oportunitat d'utilitzar aquesta excel · lent paraula alemanya: Schadenfraude (N del T: significa alegrar-se pel mal aliè).  
L'1 de maig a Solingen el moviment alemany antiislam PRO NRW participar en una manifestació. Centenars de musulmans extremistes i grups variats de l'extrema esquerra van aparèixer per assetjar i intimidar.

Dos d'aquests "antifeixistes" es van trobar enmig d'una horda de musulmans salafistes, que immediatament van començar a colpejar amb pals de fusta. Fins i tot després que estiguessin per terra sense poder moure i desvalguts, els musulmans van continuar encebant-se ells. Un va ser malferit al cap, i l'altre al braç. Tots dos van necessitar tractament hospitalari.

Aparentment no va ser un error d'identificació. Els musulmans sabien que tots dos eren antifeixistes d'esquerra que havien anat a protestar contra els "islamòfobs". Els van donar una pallissa de totes maneres.

En Indymedia, els activistes antifeixistes lamenten els fets i es pregunten si han de organitzar una protesta contra els salafistes, tot i que admeten tenir dubtes que hagin de ser autoritzats. ¿Autoritzats? Però qui s'adreça a aquestes persones?


Font: Indymedia 

No és la primera vegada, a Alemanya, que l'extrema esquerra és perseguida  per, el que ells defensen aferrissadament, l'Islam com podem veure aquí

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters