dilluns, 30 d’abril del 2012

Persecucions als que no creuen en Alà o molesten

Mentre Amnistia Internacional fa informes demagogs sobre la persecució que pateixen els musulmans arreu d'Europa (sic) als països islàmics cristians, jueus, pagans, ateus, homosexuals, dones i un llarg etc. són cruelment assassinats.


Decapitat un metge de la Creu Roja al Pakistan
El cos de Khalil Rasjed Dale ha estat trobat en una bossa de plàstic prop d'una carretera de la ciutat de Quetta. El col·laborador de l'organització humanitària va ser segrestat al gener per un grup d'homes armats 
La policia pakistanesa troba el cos de Khalil Rasjed Dóna-li al costat d'una carretera a Quetta / REUTERS

La policia pakistanesa troba el cos de Khalil Rasjed Dóna-li al costat d'una carretera a Quetta / AFP
AGÈNCIES

El Comitè Internacional de la Creu Roja (CICR) ha informat aquest diumenge que un dels seus metges al Pakistan, un britànic que dirigia un programa de salut a la província de Balutxistan (sud-oest del país), ha estat assassinat. La policia ha trobat el cos de Khalil Rasjed Dale decapitat i embolicat en una bossa de plàstic prop d'una carretera de la capital de la província, Quetta.   
El director general de l'organització humanitària, Yves Daccord, ha condemnat en un comunicat "en els termes més durs possibles aquest acte de barbàrie". A més, el ministre d'Exteriors britànic, Willian Hague, ha fet èmfasi en el fet que aquest assassinat és "un acte sense sentit i cruel, dirigit a una persona que tenia la funció d'ajudar el poble del Pakistan".
Dale, de 60 anys, va treballar durant molts anys per a la Creu Roja Internacional i la Creu Roja Britànica en missions en països d'alt risc com Somàlia, l'Afganistan i l'Iraq. El col·laborador va ser segrestat a principis de gener per homes armats que anaven en vehicles tot terreny a Quetta, la capital del Balutxistan, quan es dirigia al seu domicili en un automòbil amb el distintiu clar de la Creu Roja.  
La província de Balutxistan és fronterera amb l'Iran i l'Afganistan i s'hi han registrat diversos casos de segrestos d'estrangers, enmig d'una situació d'inseguretat pel conflicte que enfronta les forces de seguretat amb rebels separatistes.

Almenys 18 morts en un atemptat contra universitaris cristians a Nigèria

Mitja dotzena d'homes armats han irromput amb trets i explosius enmig de la missa dominical que se celebrava a l'auditori de la Univeristat de Bayero, al nord del país. Els indicis apunten a la secta islamista Boko Haram, que ha perpetrat nombrosos atemptats contra comunitats cristianes en els últims mesosEFE 
Fotografia de l'entrada de la Universitat de Bayero al nord de Nigèria / AFP



Lagos | Actualitzada el 29/04/2012 18:28
Almenys 18 persones –setze estudiants i dos professors– han mort aquest diumenge en un atac amb explosius i armes de foc a l'auditori de la Universitat de Bayero, a Kano (nord de Nigèria), on nombrosos estudiants assistien a la missa dominical.
La web del diari nigerià 'Leadership'ha explicat que mitja dotzena d'homes armats han irromput durant la celebració de l'acte religiós i han llançat almenys tres explosius a l'interior de la sala i han disparat des de l'exterior a les persones que intentaven sortir de l'auditori. L'atac –que tenia com a objectiu la comunitat cristiana d'aquest estat del nord, de majoria musulmana– ha durat mitja hora. Finalment, els soldats de la Força Militar Conjunta de Nigèria han accedit a l'edifici.
L'atemptat encara no ha estat reivindicat però els indicis apunten a la secta islamista Boko Haram, que fa uns dies va cometre un atac coordinat a les redaccions del diari 'This Day' a Abuja i Kaduna (nord), que va causar almenys sis morts i desenes de ferits. La milícia ha perpetrat nombrosos atemptats contra comunitats cristianes en els últims mesos, especialment al nord i al centre del país.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters