dimarts, 3 d’abril del 2012

Interior proposa que els ciutadans identifiquin els violents

aquí al minut 4:26 hi ha un noi amb una samarreta sense mànigues lila que salta fent puntades de peu per trencar l'aparador de l'starbucks. Se li pot veure un primer pla de la cara en el mateix vídeo al minut 1:40




Interior proposa que els ciutadans identifiquin els violents


El conseller d'Interior, Felip Puig, ha anunciat avui diverses mesures per acabar amb la “guerrilla urbana”, protagonista de les destrosses de la vaga general del 29M. Entre les quals, destaca la creació d’una pàgina web en la qual els ciutadans podran identificar a través de vídeos públics i policials els autors de la violència urbana.

A més, el conseller d’Interior ha anunciat sancions pels organitzadors de les manifestacions que van acabar amb els aldarulls, els sindicats CGT i CNT. Entre les noves mesures, també apareix la creació de la figura d’un Fiscal especial en violència urbana.

Però també està prevista la potenciació de la Unitat Central d'Informació en Ordre Públic dels Mossos d'Esquadra, l’augment en cent efectius del grup d’antiavalots i la promoció de mesures restrictives com les identificacions preventives, ordres d'allunyament i citacions a comissaria.

I com ja va anunciar just després dels incidents, Puig ha recordat que el Govern també vol demanat reformes en el Codi Penal per endurir les penes i "potenciar la presó provisional com a mesura cautelar", reformar lleis orgàniques per prohibir que els manifestants vagin amb la cara tapada i poder restringir drets en cas de delicte.

El conseller ha assegurat que volen "desemmascarar la connivència intel•lectual" que justifica aquest fenomen de la violència al carrer i crearà un grup de treball per “obrir una reflexió col•lectiva per treballar per l’aïllament dels violents”. Finalment, Interior convocarà el Consell de Seguretat de Catalunya i a la Junta Local de Seguretat de Barcelona.
 
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

S'ha fet pública ja la direcció de la WEB? Bona iniciativa. Llàstima que molts dels radicals són extrangers que venen a passar uns dies a les cases okupes de bcn i aprofiten per fer l'anarkopena. Tot i aixó hi deicaré unes horetes.. si en cau algún ja em donaré per satisfet.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters