dilluns, 30 d’abril del 2012

CCOO, contra #novullpagar


La secció sindical Acesa - Aucat - Invicat demana "protecció policial" davant una "reivindicació política"



El sindicat Comissions Obreres de les concessionàries  Acesa - Aucat - Invicat ha emès uncomunicat amb què critica amb duresa la protesta #novullpagar contra els peatges catalans. Fins i tot, demana a les empreses concessionàries "presència de seguretat pública" davant el que considera una "campanya política". Així mateix, el sindicat apunta en el mateix document que les accions de protesta "superen el límit de la legalitat".
"No podem compartir ni el fons ni la forma de la protesta que realitzen aquests usuaris, donat que considerem que és una reivindicació de caràcter polític, legítima però que es materialitza en el lloc equivocat i cap a les persones equivocades", assegura el comunicat.
Així mateix, el sindicat fa una "crida a mantenir la calma davant situacions que entenem que són absolutament incomodes i que en algunes ocasions superen els límits de la legalitat". Amb aquesta premissa, CCOO demana cobertura jurídica i policial, clamant a les empreses "que es requereixi la presència de seguretat pública als llocs i dies on es convoquin protestes generals".

Aquests són els que han de defensar l'interès de  la classe treballadora?
CCOO sindicat al servei d'Espanya

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters