divendres, 9 de març del 2012

League European Defence - Lliga per a la Defensa d'Europa a Aarhus

És una llàstima que per falta d'estat Catalunya no estigui representada en un moviment com aquest, però això és feina de tots si volem o no que se'ns reconegui només hem de donar suport a les iniciatives.

European Defence League Promo (English) from Tor Divel on Vimeo.

El proper dia 31 de març, a la ciutat d'Aarhus (Dinamarca), es farà la primera i real concentració d'organmitzacions procedents d'arreu d'Europa reclamant la defensa de les lleis europees, en contraposició de les exigències mai justificades ni legals, segons el nostre ordenament jurídic, per a la implantació de lleis islàmiques que ens són del tot alienes.
La concentració també es farà tenint en compte la perillosa islamització de la Unió Europea, i en contra de les constants amenaces que els islamistes que viuen al Continent ens fan aprofitant les seves fanàtiques manifestacions de carrer. El passat dia 20 de gener, ja vaig penjar aquest apunt daarhus-dinamarca relacionat amb la concentració del proper dia 31 de març. 
És del tot incomprensible que al Regne Unit s'hagin permès tribunals islàmics que apliquen la seva repugnant Sharia entre els col.lectius musulmans que resideixen a aquell país. També és incomprensible que la majoria de governs de la UE, fins i tot la mateixa Comissió i el Parlament Europeu, demonitzi a tots aquells que no acceptem ni acceptarem mai el procès d'islamització dels nostres països, acusant-nos d'islamofòbics, racistes i no sé quants altre qualificatius.  
La trista i insultant realitat és ben al contrari, si ens atenem als fets. Són precisament aquests musulmans que han vigut de fora els qui no accepten les nostres normes democràtiques de convivència i de vida social i politica, tot intentant pressionar per a que cada dia més anem assimilant les seves lleis islàmiques que mai podrem acceptar. I no les poderem acceptar per antidemocràtiques, totalitàries i excloents. 
És iandmissible que imams com els de Terrassa i Reus, intentin trencar les normes de convivència que ens hem donat els europeus. L'un predicant des dels seus oratoris o mezquites, el maltractament de les dones, i l'altre, el de Reus, incitant a la rebelió dels musulmans exigint rebre els PIRMI que la Generalitat els ha retirat amb tota la raó perquè molts d'ells els cobraven de forma fraudulenta i amb engany.
Totes aquestes situacions s'han  de frenar abans que sigui massa tard, i tots plegats ens veiem engolits per una onada d'islamització de les nostres societats que ningú vol ni desitgem. 
Des del meu bloc, vull expressar la meva plena solidaritat amb la European Defence League.
Font: TD

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters