dijous, 9 de febrer del 2012

Daniel Stringer, agredit per ser anglès i europeu




Un aprenent de xef a qui han deixat lluitant per la seva vista després de ser brutalment apallissat al decurs d’un presumpte “atac d’odi” avui demanava “per què jo?”. Daniel Stringer-Prince, de 17 anys d’edat, va rebre repetits puntapeus i cops per una torba de fins a 8 persones després de caure en ser empaitat a Hyde, Manchester. Al decurs de la pallissa va patir una fractura de crani, les dues conques dels ulls trencades i fa front a la possibilitat de que calgui reconstruir el seu pòmul dretà amb una placa metàl·lica. (…) La colla d’agressors eren tots asiàtics i la policia està tractant l’incident del dissabte nit com un crim d’odi racista.
[A trainee chef left fighting for his sight after being brutally beaten in a suspected 'hate attack' today asked 'why me?'. Daniel Stringer-Prince, 17, was repeatedly kicked and punched by a mob of up to eight people after falling over as he was chased down in Hyde, Manchester. In the beating he suffered a fractured skull, two broken eye sockets and faces having his right cheek rebuilt with a metal plate. (...) The gang of attackers were all Asian and the police are treating the incident on Saturday night as a race hate crime.]
Un altre cas de racisme immigrant contra els europeus que, sortosament, la policia ha decidit investigar com a tal. Potser front l’alarma social, el latent enfurismament de la gent, que la repetició de casos com aquest estan generant. Perquè la paciència, malgrat l’adoctrinament immigracionista on s’insisteix en tractar de culpable a l’europeu i de víctima a qualsevol que no ho sigui, sempre s’acaba esgotant.

Font: Taranis

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters