dissabte, 25 de febrer del 2012

"Contracteu nacionals en lloc d'estrangers"

Chris Grayling, ministre de Treball del Regne Unit, ha demanat als empresaris britànics que donin preferència als anglesos devant als estrangers a la hora de oferir treball. 


Aquestes declaracions han estat fetes just després de que un informe de l'Oficina Nacional de Estadistiques desmostressin que els de fora estan conseguint llocs de treball al ritme que els anglesos els perden. Així ho demostren com, durant el 2011, al voltant de 208.000 britànics van sumar-se a la llista de l'atur, mentre que 212.000 inmigrants van trobar feina.  


"Ningú pensa que aquesta situació sigui acceptable i ningú pensa que hagi de ser tolerada", afirmava avui el ministre, abans d'advertir que "hem de treballar en això per cambiar-ho" 


Grayling confia que tots els empresaris britànics que necessitin incorporar a algú a la seva empresa en els pròxims mesos "contracti a un jove empleat del Regne Unit en el més alt de la seva llista de prioritats". 


I és que, segons el responsable de la cartera d'Ocupació, els joves britànics d'entre 16 i 24 anys normalment han de competir contra treballadors de l'est d'Europa, que són cinc anys més grans i tenen més experiència.


Aquestes afrimacions, lògiques i basades en estadístiques reals, han estat utilitzades pel sector més progre i d'esquerres, per titllar de xenòfob al ministre Chris Grayling. Fins i tot a Espanya la notícia ha estat tractada com un cas de "falta d'ètica i respecte", "xenofòbia" i "contradiu la legislació de la Unió Europea". 


Però des de quan defensar els drets dels ciutadans autòctons és ser xenòfob i va en contra de la legislació de la Unió Europea?  Potser caldria canviar la legislació Europea si és el problema.


Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters