dimecres, 4 de gener del 2012

Guerra entre guetos de Barcelona!

La immigració com a fenòmen no comporta només un sol problema, ni tant sols és el problema, simplement és l'esglaó d'una cadena de problemes que creen un cercle viciós sense principi ni final. Problemes pels seus països natals, problemes pel nou país que irresponsablement els acull sense mesura, creant no només conflictes amb els autòctons de la pròpia terra amb crims de racisme anti-blanc com l'últim cas conegut a Alemanya sinó com es dóna el cas sovint no només a Catalunya sinó a tota Europa crims de racisme entre immigrants, creant guerres entre guetos, disturbis, tensió, etc.
Un exemple d'això és el que ha succeit a aquest dimecres a Barcelona i que pocs diaris se'n fan ressó:

El director general dels Mossos d'Esquadra, Manel Prat, ha assegurat que "una expressió racista, xenòfoba" durant un partit de futbol va ser el detonant dels enfrontaments que van acabar amb la mort d'un tret al pit d'un senegalès al barri del Besòs de Barcelona.

En declaracions a Rac 1 recollides per Europa Press, Prat ha assegurat que després dels disturbis que es van produir arran del crim han estat tota la nit al barri per vigilar la situació, i mantindran aquest dimecres una "vigilància permanent" per evitar que es repeteixin incidents. De fet, els agents van haver de realitzar diverses càrregues vegades.

Segons Prat, "són comunitats que viuen en un mateix bloc i que, per tant, el conflicte és bastant possible que es pugui tornar a reproduir en algun moment", de manera que assegura que estaran pendents per evitar-ho. Així mateix, ha puntualitzat que no contemplen que noves baralles puguin generalitzar-se.

Els Mossos han detingut en total a quatre membres d'una família, d'ètnia gitana, per la seva implicació en aquest crim, entre ells l'autor material del tret, tots amb un llarg historial delictiu. Les primeres detencions es van cometre aquest mateix dimarts: dos germans que acumulen nombrosos antecedents.

El crim va passar al voltant de les 19 hores al carrer Palerm, on, després d'una discussió, la víctima va rebre un tret al pit i va morir poc després a l'hospital, el que va acabar desencadenant disturbis.
 Els disturbis no han quedat aquí i els senegalesos han agafat la justícia per la seva mà, després de fer-se els pacífics han passat a l'atac:

Petit incendi en el bloc de pisos del suposat assassí del jove senegalès

Els Mossos, que vigilen la zona des d'ahir per evitar conflictes entre gitanos i senegalesos, han entrat amb un extintor, i després han arribat els Bombers
Aquest migdia s'ha detectat un petit incendi en el bloc de pisos de l'home d'ètnia gitana que presumptament ahir va matar d'un tret un jove senegalès, al carrer Palerm de Barcelona.
Alguns dels veïns i la gent del carrer ha pogut veure com sortia fum d'una de les finestres. Poc després, els Mossos, que vigilen la zona des d'ahir per evitar conflictes entre gitanos i senegalesos, han entrat amb un extintor i després han arribat els Bombers. El foc ha sigut extingit ràpidament i no s'ha desallotjat ningú.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters