dilluns, 5 de desembre del 2011

Els musulmans de Terrassa es manifesten contra les retallades


"Ho volen tot i no van a parar fins que ho aconsegueixin", així es manifestava un veí de Terrassa,acovardit per la torba islàmica que avui ha pres els carrers de la ciutat. I és que els musulmanss'han manifestat a Terrassa contra les retallades anunciades pel Govern d'Artur Mas. Unes3.000 persones, majoritàriament musulmans, han reivindicat el dret dels immigrants als serveissocials i laborals.

Com a Palestina, els moros no han dubtat a situar els nens en "primera línia". Una veïna que presenciava la manifestació ha declarat a MinutoDigital que "col · locaven als nens davant i els donaven instruccions", encara que no podia entendre el que els deien.

El col · lectiu magribí ha mostrat la seva força al carrer en una manifestació que s'ha iniciat a Ca n'Anglada, un dels barris del centre de Terrassa amb més immigració.

La manifestació podria ser la primera de moltes que podrien estar impulsant ja des del nou govern islamista del Marroc. Els serveis d'intel · ligència espanyols han mostrat la seva preocupació recentment per la força social i capacitat de convocatòria i mobilització dels immigrants, i més concretament dels musulmans.

Uns 3.000 immigrants s'han manifestat a Terrassa per exigir que es reactivin les ajudes de la renda mínima d'inserció (la PIRMI), convocades per la Plataforma d'afectats per les retallades de les prestacions de l’atur i les ajudes. És una de les concentracions més grans d'immigrants que es recorden a la cocapital del Vallès Occidental i durant una bona estona han col·lapsat algunes de les cies més concorregudes del municipi.

Poques vegades com avui s'ha viscut a  Terrassa una demostració de la força de les persones d'origen magrebí. Els manifestants han sortit des de la mesquita de Ca N'Anglada, han passat pel centre de la ciutat, han acabat a l'Oficina de Treball de la Generalitat, al barri de La Cogullada i han cridat contra el Govern i els polítics en general.

La Plataforma demana que s'aturin les sancions per reintegrament de les ajudes per part de les persones que van marxar de l'Estat mentre cobraven el subsidi d'atur.
FONT: Nació Digital

 

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters