dilluns, 21 de novembre del 2011

El Sheriff Joe Arpaio

A aquells  que no saben qui és el Sr Joe Arpaio, us explico que és el xèrif del Comtat de Maricopa, a Arizona, EEUU i segueix sent escollit període a període. (Als EEUU, els sheriff's són escollits per votació)




Us vull explicar algunes de les coses pel qual el sr Joe és escollit sempre:

1.  
El xèrif Arpaio va crear el campament de carpes carcerari per evitar que Arizona gastés desenes de milions de dòlars en la construcció d'un altre complex carcerari. 
Ha baixat el cost de la vianda a 30 centaus i els cobra als presos per la seva menjar. 
Ha prohibit fumar i mirar revistes pornogràfiques a les presons, ha retirat els aparells d'entrenament i aixecament de peses, i ha tallat tot espectacle cinematogràfic, exceptuant pel·lícules de classe 'G'.
Diu: 'Estan a la presó per pagar un deute amb la societat, no per criar músculs i assaltar a gent innocent quan deixin la presó' .
2.  
Va iniciar quadrilles encadenades perquè els interns realitzin treballs en projectes del comunitat, estalviant-li diners al contribuent.
Llavors va instaurar les quadrilles encadenades de dones, perquè no l'acusessin dediscriminació.
3.
Va tallar la televisió per cable fins que es va assabentar que una ordre del Tribunal Federal exigia proveir amb televisió per cable a les presons. Va tornar a connectar la televisió per cable, però només permet el canal Disney i el canal meteorològic.
Quan li van preguntar per què connectava el canal meteorològic, va dir: 'Així aquests quinquis sabran com serà el temps quan treballin en les meves quadrilles encadenades' .
4.
Va tallar el cafè perquè un valor nutritiu de zero i és per això un malbaratament dels diners dels contribuents. Quan els interns van protestar, els va dir: 'Això no és el Ritz Carlton. Si no elsagrada, no tornin! '.
5.
També va adquirir la sèrie de classes d'història de Newt Gingrich, que transmet en les presons. Quan se li va preguntar si també transmetria les classes d'història d'un autor demòcrata, va contestar: 'Si la sèrie diu la veritat, seria benvinguda, i fins podria explicar per què el 95% delspresos que omplen les meves presons són allà en primer lloc '. 
6.
Les temperatures a Phoenix van ser més altes que de costum (43 º C, un nou rècord assolit el 2 de juny de 2007). Associated Press va escriure que aproximadament 2.000 interns allotjats en un campament de carpes envoltat per alambrats de pua van ser autoritzats a despullar-se de la roba i quedar vestits únicament amb els seus calçotets color de rosa proveïts pel govern.
7.
El dimecres següent es va sentir comentar als interns vestits amb calçotets rosats a les carpes, on les temperatures van arribar a 53 º C: 'Això és l'infern, estem dins d'un forn', es va queixar Ernesto Gonzales, amb dos anys de condemna complerta i deu més per complir, 'és inhumà'.

Joe Arpaio, que obliga els seus presos a vestir de rosat i menjar entrepans de mortadel·la, no és condescendent en absolut: 'Els criminals haurien de ser castigats pels seus crims, no viure a tot luxe fins que els arribi la llibertat condicional, només perquè surtin a cometre més crims i tornar per viure a costes del contribuent i gaudir de coses que els mateixos contribuents no poden afrontar per a si '.

El mateix dia els va dir als interns que es queixaven per les temperatures en les carpes: 'Tenim entre 48 º C i 54 º C a l'Iraq, els nostres soldats allà també viuen en carpes, caminen tot el diasota el sol carregats amb els seus pertrets de guerra , sobre els disparen i ells no han comès capcrim, de manera que callin la boca '.
Si us ha agradat podeu unir-vos al seu grup de suport al facebook: People in Support of Sheriff Joe Arpaio
 Visca el Sheriff Arpaio!


Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters