dilluns, 10 d’octubre del 2011

Un equatorià detingut per trencar-li el nas a un mosso

Segons explica el diari digital e-notícies dos joves equatorians increpen els treballadors del tren quant aquests els hi demanen el bitllet de tren, davant la engació i la violència mostrada per els dos individus la polícia ha d'intervenir i un dels equatorians li trenca el nas amb el cap a un dels Mossos.

Un jove equatorià volia accedir al tren sense pagar
Els Mossos d’Esquadra han  detingut a l'estació de la Sagrera (Barcelona) Jorge Genaro LF, com a presumpte autor d’un delicte de lesions a un agent de la Policia Autonòmica.

Els fets han succeït durant aquesta matinada quan vigilants de la RENFE han sol.licitat  la  presència policial perquè dos individus estaven amenaçant i donant empentes als interventors que els impedien l’accés a l’andana ja que volien pujar al tren sense pagar el bitllet.

Una patrulla d’agents del Cos de Mossos d’Esquadra  de la comissaria de Sant Andreu s'ha desplaçat ràpidament  al lloc dels fets  per tal de donar suport als treballadors de la Renfe. En veure la policia, un dels dos individus  ha fugit corrent mentre que l’altre ha estat interceptat per un agent.

Durant tot el procés d’identificació, aquesta persona , que en tot moment s'ha mostrat molt nerviós i alterat, ha insultat  els agents de l’autoritat. Tot i així, el jove ha mantingut la seva actitud sense atendre les indicacions dels agents i durant l’escorcoll preventiu ha donat un fort cop de cap a la cara d’un dels policies, just a la zona del nas.

L’agressor, un jove equatorià de 21 anys i veí de Barcelona, ha estat detingut per un delicte d’atemptat als Agents de l’Autoritat. L'agent ferit presenta diversos ossos del nas trencat i fortes  contusions a la zona de la cara.
 FONT

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters