dimarts, 13 de setembre del 2011

Musulmans a Londres, protesten i cremen la bandera EUA durant actes de l'11-S

Vergonyós el que ha passat avui a Londres, i més vergonyós que la TV i la premsa ho silenciïn.

Un nombre d'agrupacions radicals islàmiques, inclòs el moviment "Musulmans Contra els Croats", es van congregar en els exteriors de l'ambaixada dels Estats Units a Londres amb motiu del desè aniversari dels atemptats de l'11 de setembre.
Portant cartells que resaven "els musulmans conqueriran la Casa Blanca", "l'Islam conquistarà el món" o "els nostres morts són al paradís, els de vostès a l'infern", els presents van cridar arengues contra la gestió de Barack Obama i el seu predecessor George W. Bush, a qui responsabilitzar de les incursions en països islàmics després de l'atac terrorista.

El grup va ser fins i tot més enllà, calant foc a una bandera dels Estats Units, en els precisos instants que es produïa el minut de silenci que marcava el moment en què el primer avió impactava contra el World Trade Center.

Un altre grup més petit de musulmans, alguns dels quals provenien de llocs distants del país, van realitzar una contra manifestació, per tal de reprovar aquests actes dels seus coreligionaris.

De la mateixa manera, prop de seixanta adherents al moviment de dreta anomenat "Lliga Anglesa de Defensa" es va congregar minuts abans per fer front als protestants, sent evacuats per tal d'evitar disturbis.





Font 1 i 2

Joves americans celebrant la mort de Bin Laden
 

1 comentari:

Jordi Cabanes ha dit...

Ja em sembla bé que li prenguin foc. Ja n'hi ha prou d'ensabonar-los tant. No pel fet de tenir el mateix enemic cal combregar amb ells...
Els americans i els israelians tenen molt clar que el seu enemic és l'islam, però no ho entenen com nosaltres. Per ells no es tracta de defensar la cristiandat i l'identitat occidental del seu poble, sinó que va més aviat per la defensa dels interessos sionistes, que d'altra banda, a nosaltres tampoc no ens ajuden interessen per res. A Catalunya només hi cabem els catalans, ni jueus ni musulmans!

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters