dilluns, 12 de setembre del 2011

L'Extrema Esquerra embruta la Diada Nacional

L'usuari Scatman del Racó Català ha obert un fil explicant la seva preocupació quan aquest sector de la societat ocupa zones patriòtiques i és ben cert el que diu.
Quan l'extrema esquerra es manifesta se'ls hi permet fer de tot, des de pintades per totes bandes a furts, delictes i disturbis.



Cada any és més patètic passejar per la zona del fossar l'11 al matí. A sobre d'on estan enterrats els patriotes està ple de crostes bebent cervesa, a més si fan parades com si fos un mercat qualsevol (algunes de les quals ni tan sols tenen res a veure amb Catalunya), els comerços de la zona queden empastifats de pintades i cartells, tots els balcons estan plens de pancartes de propaganda politica de certes organitzacions sobre tota classe de temes i no n'hi ha ni una recordant els combatents de l'11 de setembre, hi ha pakis venent begudes... En fi que sembla qualsevol cosa menys un dia d'homenatge als soldats catalans.
Ben diferent és l'ambient que si respira a la nit en què ningú posa propaganda per les parets i totes les organitzacions fan homenatges als patriotes que van morir defensant Catalunya el 1714.
És una llàstima que no pugui ser així durant tota la diada i es doni aquesta imatge de caos, mercadeig i festa quan és un dia de tristesa pels catalans.

Sobre la festa de la llibertat 3/4 del mateix, allà que hi hagi parades ho trobo molt bé perquè no és un lloc sagrat però el que no s'hauria de fer és fer concerts perquè la gent es torri. En un dia com aquest no hi hauria d'haver cap mena de diversió. El mateix a la manifestació, és una burla pels soldats catalans anar fent saltirons, ajupint-se i ballant en una manifestació commemorativa d'una lluita extraordinària i posterior derrota i repressió del poble català. No m'imagino a algú fent cantics patètics i saltant com un goril·la en una manifestació d'Irlanda o a l'homenatge a les victimes de Nova York tothom dient segui segui bin laden qui no segui.

Hauriem d'actuar com a gent seriosa si volem esdevenir creibles a ulls de tothom, l'independentisme no és ni un joc ni un negoci ni una diversió.
Voteu positiu aquest fil

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters