dilluns, 29 d’agost del 2011

La CUP Barcelona contra Heribert Barrera

Tristosament, el dissabte passat en va deixar el patriota Heribert Barrera conegut per la seva trajectòria unitaria i nacionalista de l'independentisme, llibres com Què pensa Heribert Barrera? són d'aquells que han d'estar a l'estanteria de qualsevol catalanista.

Volem fer arribar el dol a la familia, amics i companys de lluita.

La mala notícia de la seva mort no arriba sola, l'alcaldable del partit comunista CUP va aprofitar que en Barrera ens va deixar per fer-se notar com podeu llegir a la següent notícia d'e-notícies . Un dels comentaris que corria pel seu twiter que la notícia no diu és "els comentaris homòfobs encara li perdono".

És una llàstima que la feina feta per alguns dirigents de la CUP en sentit unitari i social quedi per terra pel sectarisme, despreci agressions que habitualment hi ha entre les files dels seus militants

Un dirigent de la CUP no combrega amb Barrera
Xavier Monge, alcaldable per Barcelona, considera que va fer comentaris "racistes" i "xenòfobs"

Barrera, al Parlament, en una imatge d'arxiu
Barrera, al Parlament, en una imatge d'arxiu

Xavier Monge, alcaldable per Barcelona de la CUP a les darreres municipals, ha lamentat els comentaris "racistes" i "xenòfobs" que va fer en els darrers anys Heribert Barrera, mort aquest dissabte a Barcelona.


En diferents piulades al seu compte del Twitter, Monge ha afirmat que "hi ha anys de declaracions en la mateixa línia. Reduccionista és amagar el seu discurs xenòfob per venerar-lo".  "Quan un home als 94 anys diu independència, se'n destaca la lucidesa. Quan diu que vol fer fora els immigrants als 84 és que estava gran…".


"Ser independentista no és un passaport per dir i fer qualsevol cosa, i menys encara pel racisme", afegeix Monge, el qual també comenta que "la bateria de comentaris racistes, xenòfobs i homòfobs era ben llarga".

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters