dimecres, 15 de juny del 2011

Setge al Parlament de Catalunya

El 6 d'Octubre del 1934 el general Batet assetjava la Generalitat i se suspenia l'activitat al Parlament de Catalunya. El gener del 1936 davant l'assetjament franquista el Parlament de Catalunya s'havia d'exiliar. Avui, per primera vegada al s.XXI, una altra gentussa intenta assetjar el Parlament de Catalunya, expressió de la voluntat popular dels catalans.

 Avui 15 juny del 2011 per primera vegada en democràcia  hi ha un setege al Parlament de Catalunya digne de qualificar-se intent de cop d'Estat. 
Va sent hora que s'imposin càstigs exemplars i com demostra una de les façanes de la Generalitat, a Barcelona qui la fa... la paga.
L'article 494 diu que: "incorren en la pena de presó de sis mesos a un any o multa de dotze a vint-i-quatre mesos els qui promoguin, dirigeixin o presideixin manifestacions o una altra mena de reunions davant les seus del Congrés dels Diputats, del Senat o d'una assemblea legislativa d'una comunitat autònoma, quan estiguin reunits i n'alterin el funcionament normal".
L'article 498 diu que: "Els qui utilitzin la força, la violència, la intimidació o l'amenaça greu per impedir a un membre del Congrés dels Diputats, del Senat o d'una assemblea legislativa d'una comunitat autònoma assistir a les seves reunions, o, pels mateixos mitjans, coartin la manifestació lliure de les seves opinions o l'emissió del seu vot, han de ser castigats amb la pena de presó de tres a cinc anys".

Aparts d'agressions a gent aliena, agressions a polítics, agressions a agents de l'autoritat, robatoris, desperfectes, alteració de l'ordre públic, associació il·lícita, etc.

Sembla ser que se'ls hi hacaba la sort i l'estat de excepcionalitat que gaudien els indignats fins ara i que tots els polítics van a una (1; 2), és una llàstima que se'ls hi hagi de tocar el crustó perque ho facin.





Més mostres d'espanyolitat de les acampades són els testimonis del diputat de CiU Gerard Figueras:
"Com a joves ens sentim avergonyits i indignats per aquells miserables qui avui ens han volgut agredir i fer callar; però no podran amb la veu d'una generació i d'un poble"

i del diputat per SI Alfons López Tena al diari ARA:
El diputat de Solidaritat Alfons López Tena ha fet una crida al poble de Catalunya perquè "reaccioni i no es deixi trepitjar els seus drets democràtics". De fet, ha manifestat que ara no és una qüestió de govern sinó de democràcia. "Ha de ser el poble qui digui prou a una sèrie de gent que ha passat el llindar de la defensa de determinades postures", ha ressaltat. Ha indicat que no hi pot haver coacció ni violència.
López Tena no ha volgut respondre preguntes en castellà perquè totes les persones que l'han insultat a les portes del Parc de Ciutadella ho han fet en castellà. "L'única llengua que s'utilitzava per totes les persones que ens han rodejat era la llengua espanyola i la primera cosa era preguntar-nos d'on ha vingut aquesta gent", ha afegit.




La hipocresia d'aquesta gent arriba lluny, a la vegada que acusaven falsament als Mossos d'Esquadra d'agredir a un pobre minusvàlit i un pidolaire, ells agredeixen a un diputat per CiU invident i l'amenaçen de mort

Més fotos del setge

Seguim donant suport a Felip Puig!





 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Trob que precisament avui els Mossos haurien d'haver actuat amb la màxima contundència.

proucomunisme ha dit...

Jo també company, això hauria d'acabar

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters