dissabte, 11 de juny del 2011

Rahola, amenaçada de mort per un grup musical de nom Islam


‘Voy a matar a Pilar Rahola, voy a matar a Pilar Rahola’ diu a ritme de punk i hardcore la maqueta del grup Islam. La col•laboradora del programa ‘Els Matins’ de TV3 i columnista a La Vanguardia ha demanat que el vídeo es retirés del portal de vídeos de YouTube, fet que un jutge ja ha portat a terme, i ha rebut escolta dels Mossos d’Esquadra, segons ha publicat e-noticies
Rahola és prou coneguda per les seves crítiques als països islàmics de Pròxim Orient i amb la situació social de la dona als mateixos llocs. Per exemple, després de que el Barça signés un acord amb Qatar Foundation perquè fossin patrocinadors del club va dir a La Vanguardia que “han passat de vincular el nom del club a la defensa de la infància, a ser la veu pública d'una dictadura i d'una fundació que idolatra un fonamentalista islàmic”. “A partir d'aquí, qualsevol cosa és possible, perquè entre això i portar la samarreta d'un narcotraficant no hi ha gaire diferència”, va afegir Rahola.

També va ser premiada per la seva lluita contra “l’antisemitisme”, segons la Lliga Antidifamació Americana (ADL, per les sigles en anglès), i va rebre el Premi Daniel Pearl pel seu "codi periodístic a favor de la veritat i la seva lluita contra l'antisemitisme", segons ha destacat els organitzadors del guardó.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters