dimarts, 1 de març del 2011

La CIMADE: « denuncia els controls a les fronteres »

Indignació en el «midi libre.com» de l’edició del dimarts 22 febrer de 2011 de la CIMADE: « denuncia els controls a les fronteres » i jutja aquests mateixos de: « massa restrictius per a la lliure circulació de les persones »…

Com de costum, aquesta oficina immigracionista, curiosament subvencionada pel contribuent, demostra, una vegada més, i per la seva actuitut que participa en la colonització d’Europa. Donar suport a la immigració massiva és també donar al gran patronat una mà d’obra dòcil i explotable a voluntat. Això permet, de la mateixa manera, fer dúmping social. Traducció: S’abaixen els salaris dels treballadors catalans i francesos!

És sota cobert de bons sentiments humanistes que la CIMADE, un bon servidor del capitalisme, garanteix la lliure circulació de les poblacions al·lògenes. Però tot això, al benefici de qui? Certament no del pobre immigrant que es desarrela com es desarrela un arbre… És força evident, per a la CMADE els humans són comparables a eines de producció intercanviables. A més per el seu menyspreu per a la dignitat humana. Tot això sense referir-nos a la qüestió de la inestabilitat social i ètnica, que posa en competència dos grups ètnics diferents sobre un mateix sòl. Els « nostres » « moralistes » sembren les llavors d’un inevitable conflicte.

No tenim doncs lliçó a rebre d’aquests neoesclavistes infeudats a l’oligarquia burgesa i mondialista.

Comunicat de Terra i Poble Catalunya Nord

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters