dimecres, 5 de maig del 2010

Moviment d'ex musulmans

La insanitat s'ha apoderat d'una part de la humanitat i el que ells estan fent no és poca bogeria. Estem perdent la guerra contra el terrorisme. Això és perquè estem equivocant l'objectiu. Hem d'arribar fins als habitants del món i fer saber a tots que el terrorisme és el símptoma, i que el problema real és la ideologia darrere d'ell. Necessitem la seva ajuda. Si us plau, llegiu la següent "Carta a la Humanitat" i si vostè està d'acord, reenvíelo a totes les persones de la seva llista de contactes, i que cal que facin el mateix. Envieu una còpia al seu diari i als seus representants polítics també. Cadascú ha de sentir aquest missatge. Sincerament, seu, Ali Sina

 -------------------------------------------------- ------------------------------

Carta a la Humanitat

 Benvolgut company humà, Avui la humanitat està sent desafiada. Impensables atrocitats ocorren diàriament. Hi ha una força maligna que està treballant i que apunta a destruir. Els agents d'aquest mal no respecten res, ni tan sols la vida dels nens. Cada dia hi ha bombardejos, cada dia persones innocents són presos com a blanc i assassinades. Sembla que estem indefensos. Però no ho estem! L'antic savi xinès Sun Zi va dir: "Coneix el teu enemic i no seràs derrotat". Coneixem nosaltres al nostre enemic? Si no el coneixem, llavors estem condemnats. El terrorisme no és una ideologia, és una eina, però els terroristes maten per una ideologia. 
Ells diuen a aquesta ideologia "Islam". El món sencer, tant musulmans com no musulmans, clamen que els terroristes han segrestat "la religió de pau" i que l'Islam no advoca per la violència i el terror. Qui té la raó? ¿Entenen millor els terroristes a l'Islam, o ho fan els que els desacrediten? La resposta a aquesta pregunta és la clau de la nostra victòria, i fallar a trobar aquesta clau resultarà en la nostra pèrdua, i la mort estarà sobre nosaltres. La clau està en l'Alcorà i en la història de l'Islam. Aquells de nosaltres que coneixem l'Islam, sabem que la comprensió que tenen els terroristes sobre l'Islam és correcta. Ells no estan fent res que el seu profeta no hagi fet ni hagi animat els seus seguidors a fer. Homicidis, assassinats, decapitacions, massacres i el sacrilegi de la mort "per a delit dels cors dels creients" van ser tots practicats per Mahoma, van ser ensenyats per ell i van ser observats pels musulmans a través de la història. Si alguna vegada la veritat ha importat, és ara! 
Aquest és el moment en què hem de trucar a una espasa una espasa. Aquest és el moment en que hem de trobar l'arrel del problema i eradicar-lo. L'arrel del terrorisme islàmic és l'Islam. La prova d'això és l'Alcorà. Nosaltres som un grup d'ex musulmans que han vist la cara del mal i s'han alçat a alertar el món. No importa com penosa pugui ser la veritat, només la veritat pot alliberar. Per què tanta negació? Per què tanta obstinació? Quantes vides innocents més hauran de perdre abans que VOSTÈ obri els ulls? Un desastre nuclear està sobre nosaltres. Això succeirà. No és una qüestió de "si" sinó "quan". Oblidat d'això, el món està enterrant el seu cap a la sorra cada vegada més profundament. Instem als musulmans a abandonar l'Islam. Parin amb les excuses, justificacions i racionalitzacions. Parin de dividir la humanitat en "nosaltres" vs. "Ells" i en Musulmans vs. Kafirs. 
Nosaltres som un poble, Una humanitat! Mahoma no va ser un missatger de Déu. És temps que acabem amb aquesta bogeria i enfrontem la veritat. Els terroristes prenen de vostès el seu suport moral i la validació dels seus actes. La mera adherència de vostès al seu culte de la mort és un senyal d'assentiment per als seus crims contra la humanitat. Nosaltres també urgim als no musulmans a parar de ser políticament correctes per no ferir la sensibilitat dels musulmans. ¡A l'infern amb les seves sensibilitats! Deixi'ns salvar les seves vides, i les vides de milions de persones innocents. Milions, o milers de milions de vides seran perdudes si no fem res. El temps és cada vegada més curt! "Tot el que necessita el mal per a triomfar és que les bones persones no facin res". Faci alguna cosa! Envieu aquest missatge a tots els de la seva llista de contacte i que cal que facin el mateix. Derrota a l'islamisme i s'aturi al terrorisme. Aquest és el seu món, sálvelo. 
 Moviment d'ex musulmans
  
www.faithfreedom.org
Translation: courtesy of Galaxio.com (spanish).
Original in English

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters