dimarts, 27 d’abril del 2010

La dictadura de l'extrema esquerra contra tothom

Les càmeres del metro de Madrid graven l'agressió a un jove en un vagó
Les càmeres del metro de Madrid han estat testimoni d'una brutal agressió. Un home va propinar diverses patades a la cara i cops de puny a un jove de 18 anys. Els fets van tenir lloc a l'estació Delicias el 12 de març passat a quarts de deu de la nit. Segons la denúncia presentada per la víctima, l'agressor es va definir com a "antifeixista" i, tal com es mostra a les imatges, sense dir res més va començar a etzibar-li cops. Víctima i agressor no es coneixien i només havien coincidit alguna vegada de camí cap a la feina. 
El jove de 18 anys agredit va haver d'estar dues setmanes de baixa i té una lesió greu en un dels ulls per a la qual necessita tractament oftalmològic. El testimoni de la víctima coincideix amb el vídeo gravat per les càmeres de seguretat del metro de Madrid. A les imatges, es pot veure com l'agressor passa per davant de la víctima, que està asseguda, i retira una mica el peu per no entorpir el pas. A continuació, l'agressor tira la seva motxilla cap a un racó i sense dir res comença a propinar patades i cops de puny sense que la víctima pugui defensar-se. L'única cosa que va dir l'agressor era que es definia com "antifeixista". 
La víctima, però assegura que no té relació amb cap grup ni amb cap ideologia política. Per casualitat, hi havia dos policies al vagó que van intervenir i controlar la situació. Ni agressor ni víctima es coneixien, només havien coicidit alguna vegada en el transport públic. L'agressor va passar deu dies a la presó i té una ordre d'allunyament de la víctima, però, tot i això, víctima i agressor coincideixen al transport públic com abans de l'incident. Aquesta agressió i les seves circunstàncies recorden l'agressió d'una jove equatoriana als Ferrocarrils de la Generalitat i que també van gravar les càmeres de seguretat. El jutjat penal número 16 de Barcelona va condemnar l'agressor a vuit mesos de presó i a una multa de 360 euros per un delicte contra la integritat moral i una falta de maltractament. 



  FONT: 3CAT24 on podeu veure el vídeo

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters