dijous, 17 de setembre del 2009

Detingut un marroquí després de matar presumptament la seva filla perquè sortia amb un italià

ROMA, 16 Sep. (de la corresponsal d'EUROPA PRESS, Glòria Moreno) -

 La policia italiana va detenir ahir a la nit un ciutadà marroquí de 45 anys acusat d'haver apunyalat fins a la mort la seva filla de 18 anys perquè sortia amb un italià, segons han confirmat a Europa Press fonts dels Carabinieri. Segons la declaració del nòvio, que hauria intentat defensar la noia, l'agressió va tenir lloc ahir a la nit a Grizzo, fracció de la població de Montereale Valcellina, al nord d'Itàlia. El pare, que no aprovava la relació i, encara menys, que la parella hagués decidit començar a conviure, els va esperar i va atacar la seva filla amb un ganivet.

En un primer moment, la jove va aconseguir fugir i es va refugiar en un bosc pròxim. Tot i això, el pare la va atrapar i va ser allà on presumptament la va matar, segons detallen els mitjans italians. El jove, que té 31 anys i va haver de ser sotmès a una intervenció quirúrgica, va ser interrogat pels Carabinieri a l'hospital de Pordenone. Tot i registrar diverses ferides de ganivet a l'abdomen i les mans, el seu estat de salut no és greu. El pare, en canvi, va ser detingut i després de guardar silenci durant les primeres hores de l'interrogatori, va començar a parlar. Segons els mitjans locals, l'home va admetre la seva presència en l'escena del crim i de la seva declaració es desprendrien algunes contradiccions. Ara mateix, la policia continua buscant l'arma del crim, que podria trobar-se en el petit bosc on va tenir lloc l'agressió. La seva troballa és considerada de vital importància per aclarir la dinàmica dels fets. L'episodi va portar a la memòria la història de Hina Saleem, la jove d'origen pakistanès que va ser assassinada pels seus familiars perquè vivia d'una manera massa occidental. Els fets, que es remunten a agost del 2006, també van tenir lloc al nord d'Itàlia. Finalment, la Justícia d'aquest país va condemnar el pare de la víctima a 30 anys de presó.
 En lloc d'acceptar el matrimoni convingut per la seva família, Hina havia decidit anar-se'n a viure amb el seu nuvi --Giuseppe, de 33 anys, catòlic i de nacionalitat italiana--, de manera que els seus familiars van decidir degollar-la i amagar-ne el cadàver al jardí, perquè considera que no vivia com una bona musulmana.

FONT:  http://www.europapress.cat/internacional/noticia-detingut-marroqui-despres-matar-presumptament-seva-filla-perque-sortia-amb-italia-20090916113959.html

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters