dimecres, 9 de setembre del 2009

Boicot a l'11 de Setembre per part d'ONG's pro palestines.

Què passaria si durant aquest acte els catalans fèssim un boicot als musics àrabs contra la violència que impera al barri del Raval per culpa de gent de procedència àrab? O directament com ells per la procedència de la cantant? Molt senzill el govern ens titllaria de neonazis i els Mossos repartirien a tort i dret.

 Extret de http://www.cat-israel.org

 Us adjuntem el correu confidencial amb els “plans de protesta” que la patuleia pro-terrorista islàmico-palestina està organitzant per rebentar els actes institucionals de l’11 de Setembre organitzats pel Parlament. El més fotut és que en aquestes organitzacions que formen part de la “Plataforma Aturem la Guerra” hi ha dirigents que militen o són afins als partits polítics que part del “tripartit” així com de la Mesa del Parlament. Una de les organitzacions destacades i ànima de totes les campanyes de suport al terrorisme islàmic-palestí és "Sodepau" i com es pot llegir en el correu utilitzen el seu local és “Sodepau”. Es tracta d'una ONG que, entre d’altres coses, viu de la bicoca de la subvenció del Govern de la Generalitat. Fixeu-vos que coneixen fins hi tot l’horari quan i on cantarà Noa, en una bona filtració del protocol del l’acte. Fixeu-vos que també preveuen amb l’emoticona de “picar l’ullet” que Noa no canti –amb qui de l’organització estan en connivència?- Esperem que les forces policials, el govern i la societat civil sàpiguen plantar cara a tota aquesta gentota, les seves mentides sobre Israel i Noa, i el que és més important ara, les prentensions de fer aldarulls. En tot cas us demanem que en feu la màxima difusió, per tal d’impedir que una minoria, sovint violenta, torni a convertir l'11 de Setembre a Barcelona en el que desgraciadament va ser amb la manifestació “de les pistoles”.

Enviat: dilluns, 7 / setembre / 2009 23:57:23 

Per a: llista-aturemlaguerra@grups.pangea.org 

 Bona nit, Com sabeu, des del Parlament i la Presidència de la Generalitat han convidat la cantant israeliana Noa a participar en els actes institucionals de l'11 de setembre al matí. Concretament, han programat que canti "El cant dels ocells" a les 11 a l'escenari del llac del Parc de la Ciutadella. Aquesta artista va estar fent declaracions xenòfobes contra la població de Gaza el gener passat quan ells patien el bombardeig israelià i no se n'ha volgut desdir mai. En aquest sentit, hem redactat i enviat una carta de protesta dirigida a la Presidència del Parlament i a la Presidència de la Generalitat. L'heu rebuda fa unes hores a aquesta mateixa llista i, en tot cas, la podeu veure al web. www.aturemlaguerra.org També convoquem a l'acció de protesta que consistirà en: Quedar a la porta principal del parc de la Ciutadella, Pg. Pujades, a 2/4 de 10 del matí (9.30h) Si està ocupada pels Mossos d'Esquadra, quedem sota l'Arc de Triomf. A l'entrada i al parc, repartir 2000 còpies d'octavetes que expliquen perquè protestem. Quan la Noa canti, si canta i si ens és possible;) Ens posarem mocadors palestins Treurem els cartells dinA3 "Boicot a l'Estat d'Israel" Treurem les banderes palestines Ens posarem d'esquena a la cantant Hem acordat de no xiular ni fer soroll durant la cançó perquè podríem posar-nos en contra gent que, normalment, estaria interessada a escoltar-nos. El dijous 10 a les 7 de la tarda a Sodepau, hem convocat una reunió per ultimar detalls. Tothom és convidat a participar-hi. 

 SOBRE LA BOJARIA DE IC-EUA. ACTUALITZACIÓ 09-09-2009 / 15.00 h.

 Fa una estona que el grup parlamentari IC-EUa ha anunciat que protestarà durant l'acte de la Diada per la presència de la cantant Noa. El nivell d'esquizofrènia del grup al que pertany també el "Conseller Saura" arriba els límits del paroxisme, ja que els organitzadors de l'acte són ells mateixos des de la Mesa del Parlament i del Govern de la Generalitat al qual pertanyen. Accions com aquestes donen fe de la poca credibilitat d'aquesta mena de gentota junt amb els seus socis de govern. Trist paper novament el que es perfila per part del Govern de la Generalitat, que haurà convidat una persona per fer-ne escarni per part dels seus membres. Una acció, aquesta anunciada per diputats i consellers de la majoria del Govern, que és un insult per part de les més altes instàncies catalanes i que de ser permesa per part del President del Parlament i per part del President de la Generalitat no mereixerà més que el més profund rebuig i despreci. O és que ara s'estila que el Govern Català convidi persones a la seva Diada per a insultar-les? Mira la noticia que ja publiquen els diaris: http://www.adn.es/politica/20090909/NWS-1360-Diada-Noa-simbolica-cantante-protesta.html

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters