dimarts, 6 de gener del 2009

Dinamarca: del postcomunisme a l’islam

La meitat dels conversos danesos a l’islam creuen aquest més important que la democràcia i això és perque seva majoria procedeixen del postcomunisme. Ho explica un estudi de l’antropòloga Tina Gudrun, publicat al seu llibre Els Nous Musulmans a Dinamarca, on constata que entre els islamitzats danesos hi sovintegen tants postcomunistes perque s’hi encabeix fàcilment el seu rebuig contra la democràcia. 

 L’esgotament de les idees d’aquestes esquerres, que han omplert aquest buit amb un immigracionisme que acostuma a degenerar i ser simultani a un discurs molt rancuniòs i ple d’odi contra la identitat etnocultural europea, fan que l’islamització d’aquesta mena de babaus sigui plenament coherent amb el seu pensament. Odien Europa perque mai va cedir a la seva ideología, perque els europeus l’han superada i enterrada. És per això que el comunisme que abans parlava de salvar els treballadors europeus ha passat amb aquests postcomunistes a ser un discurs de venjança i anihilació contra aquesta Europa que l’ha vençut. Mitjançant l’islam perque ambdos comparteixen el mateix odi envers la nostra identitat etnocultural.

Pero també perque l’islam fa servir aquest discurs immigracionista, multi o interculturalista com ara s’anomena, com a eina per convèncer als europeus amb les seves mateixes paraules de que la seva obligació i el millor que poden fer es deixar-se islamitzar passivament. Sortosament entre els joves europeus n’hi han molts que no s’empassen el discurs de la culpabilitat europea de l’immigracionisme en la seva versió d’esquerres. Ni tampoc el discurs cruament economicista, segons el que Europa només te futur si s’omple massificadament d’immigració, de la seva versió de dreta. A aquests joves que sí creiem en el futur d’Europa, sense renunciar a la nostra identitat etnocultural i a desemvolupar-la en tot el seu potencial i pluralitat, ens espera un protagonisme cabdal properament.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Llegeixo sovint el seu blog, al menys es un canvi respecte de la murga progre habitual.
En realitat el comunisme es va desenganyar dels treballadors com a força revolucionaria molt abans de la caiguda de la URSS j0any 1989. Fou a la Gran Guerra, quan els treballadors van lluitar amb el seu pais en contres de fer-ho tots junts contre totes les burgesies, com manava el partit. El desengany va generar l'interes del partit per altres grups que podessin ajudar-los a pujar al poder, va apareixer la Escola de Franfurt, el dit Marxisme Sexual, Marcuse i companyia, i finalment s'hi ha afegit l'immigracio.
Sobre l'islamisme, jo diria que a Europa n'hi ha una visio erronia, la que donen els immigrats de paisos musulmans, normalment gent de baixissima formacio, prvinents de les regions mes pobres, i per tant mes religioses, dels paisos d'origen. He viscut, per obligacions professionals, molt de temps a Turquia, i ara ja fa un any que visc a Siria. Puc dir-li que aquests dos paisos, i tambe al Liban on hi vaig de tant en tant perque es al costat de Damasc, els imams no hi pinten res, i la fe religiosa es mes aviat superficial i cosa de casaments i funerals. Tambe hi ha una exquisida convivencia amb altres religions, a Damasc hi ha un barri cristia, que ve a ser una cinquena part de la poblacio de la ciutat, que es ple d'esglesies, de boy scouts (autentic!), i, mes important, de botigues de vi i whisky sempre obertes. Cap problema, de veritat. I quan vivia a ankara encara em sentia mes a una ciutat normal, sense cap restriccio. No dire allo de que cal viatjar, pero potser si que ens caldria ser mes conscients de com son les gents que emigren. S'enrecorda dels andalusos que venien a Catalunya? No ens resultaven tambe una mica massa folklorics i missaires amb les seves processons?

Ç ha dit...

aqells andalusos també sobraven

proucomunisme ha dit...

Ramon, he llegit la seva crítica, vosté té un altre punt de vista, fent ús del sentit democràtic que tenim els occidentals, tot el contrari dels països arabs o comunistes deixo la seva crítica aquí.
Sia benvingut per llegir el meu blog sempre, gràcies

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters