dissabte, 27 de desembre del 2008

Hipocresia Castrista.

per qui no ho vegi a la imatge Fidel Castro
amb xandall Adidas personalitzat
i un nen explotat per adidas.
La cara oculta d'Adidas.
Amb una participació del 15 % en el mercat, *Adidas ocupa -darrere de *Nike- el segon lloc en el rànquing mundial dels fabricants d'articles esportius. Segons dades de la pròpia empresa, gran part de les despeses es destina a publicitat, però, quan estan en joc les condicions de vida de les treballadores en les seves plantes proveïdores, la multinacional alemanya és bastant ?menys generosa?: per exemple, en la fàbrica *Yue *Yuen, a Xina, el salari per hora és d'uns 21 cèntims d'euro. Allí es treballa entre 60 i 84 hores setmanals.
El vicepresident de la Unió Democràtica de Treballadors del Tèxtil (CCAWDU), Athit Kong, ha denunciat que "la falta d'informació i formació" dels treballadors del sector tèxtil a Cambotja genera situacions d'explotació laboral que aprofiten les grans multinacionals que treballen en aquest país menjo Gap, Nike, H&M, Zara, Adidas o Levi's.
Text extret de RASH (associcació de comunistes i anarquiestes):
ADIDAS: Un gran assassí d'animals
Set milions de cangurs seran massacrats per Adidas para la indústria del cuir a l'utilitzar la molt valuosa pell de cangur en les seves sabatilles de futbol. Aquesta és la massacre més gran de vida salvatge mai abans vista. Aquesta empresa, al costat del govern d'Austràlia, justifiquen la carnisseria arguyendo que els cangurs destruïxen cultius de blat i degraden les pastures del bestiar. Estudis científics actuals mostren que en el 90% dels cultius de blat mai s'ha vist un cangur i que aquests causen un molt petit impacte en els pasturatges. Les grans demandes de pell per part de Adidas amenacen també a la més gran de les espècies d'aquest animal: el cangur vermell. Les matances es realitzen a la nit sense cap tipus de monitoreo. Molts animals no moren amb el tir i se'ls penja en ganxos d'acer dintre de camions mentre encara estan vius. David Beckham -jugador del Reial Madrid- és la imatge oficial d'aquest model "Predador" i rep milions de dòlars per utilitzar aquesta sabatilla esportiva. Se li ha sol·licitat repetides vegades que desisteixi d'usar aquest calçat, fins i tot se li ha enviat el vídeo que capta les espantoses escenes de la matança de cangurs. En contrapartida, Ronaldo, un dels millors futbolistes del món, utilitza calçat 100% sintètic.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters