divendres, 14 de novembre del 2008

Més sectarisme per part dels comunsites de sempre, un altre cop als copmanys d'UNC.

Les Joventuts d'UNC van ser presents a Perpinyà, segudiament deixem textualment uns fets que sempre es repeteixen. Volem destacar i condemnar: 

- El menyspreu que va tindre la CAL a l’hora de fer el cartell posant només l’estelada de l’estrella roja, discriminant així la majoria d’independentistes que vam assistir a la manifestació. - La pèssima organització de la CAL que dirigida pel sectarisme, ens va intentar marginar fent un cordó sanitari que dividia el bloc format per les organitzacions esmentades anteriorment. - L'actuació estalinista que van tenir durant els parlaments retirant l’estelada blava per penjar la vermella i negar-se a posar-la al costat tot i ser demanat per director del castell, el senyor Deloncle. - Els insults i xiulets dirigits a Daniela Grau i Humbert. - El llançament d’objectes un cop finalitzats els parlaments, dirigits cap a la zona d’UNC i que malauradament van caure a gent que no tenien res a veure amb la nostra organització.

Per a més informació, Joventuts Nosaltres Sols!.

1 comentari:

Marc. ha dit...

No tanta manifestació inútil, i més anar a votar, i votar per Catalunya, i no per interessos de conservar cadires i sous.
El que no pot ser és que tota aquesta "mala llet" es transformi en abstencionisme, el resultat serà que ciutadants treurà 3 diputats més, i que el tripartit es perpetuara a la Generalitat. Si seguim a aquest pas el pròxim president de la Generalitat serà la Carmen Chacon, sinó temps al temps.

Aquest blog és

Aquest blog és

Contador web

Vist des de...

free counters